ТВО

ТВО
ДВО, Русија, 1998, 22 мин. Драмски роман. Две лезбејке доживљавају кризу односа. Улоге: Ирина Шведова, Надежда Шведова-Демарина. Режија: Анатолиј Ивантсов, Наталиа Полиакова. Аутор сценарија: Анатолиј Иванцов, Наталија Полиакова. Оператор: Анатолиј Ивантсов. Композитор: Е. Загот. Енциклопедија кинематографије.

ДВО, Русија, 1998, 22 мин. Драмски роман.
Две лезбејке доживљавају кризу односа.
Улоге: Ирина Шведова, Надежда Шведова-Демарина.
Режија: Анатолиј Ивантсов, Наталиа Полиакова. Аутор сценарија: Анатолиј Иванцов, Наталија Полиакова. Оператор: Анатолиј Ивантсов. Композитор: Е. Загот.

Енциклопедија кинематографије. 2010.