Виктор Соловиев

Виктор Соловиев
Виктор Соловиев, глумац. Кловн позоришта Миме "Литседеи" у Санкт Петербургу. 1992 КОМЕДИЈА строги режим 2000 тајна истрага 2001 убија снагу 2. БЕИОНД игре 2001 2. смртоносне силе способне студенти Тајне истраге см.) > Енциклопедија биоскопа. 2010.

Виктор Соловиев, глумац.
Кловн позоришта Миме "Литседеи" у Санкт Петербургу.
1992 КОМЕДИЈА строги режим
2000 тајна истрага 2001 убија снагу 2. БЕИОНД игре 2001 2. смртоносне силе способне студенти (

Тајне истраге см.) > Енциклопедија биоскопа. 2010.