ПОГХОСИАН Александар

ПОГХОСИАН Александар
1975 ПОГХОСИАН Александар (стр. 04. 11. 1940), звук. страх од висине ( см. страх од висине (СССР)) оф тхе Дове 1978 1979 ГРАД ДОБИЛА 1979 Осенниј марафон (тужно комедија) у 1980. за сиромашне Гусар Саи Ворд 1981 Лењин у Паризу 1986 Борис Годунов ( см. Борис Годунов (1986 )) 1990 ПАССПОРТ 1994 Спецклед Хен 1995 главе и репови 2000 СЕРГЕИ Б НДАРЦХУК 2000 Фортуна ( види Срећа (2000).
<
1975 ПОГХОСИАН Александар (стр. 04. 11. 1940), звук. страх од висине
( см. страх од висине (СССР)) оф тхе Дове 1978
1979 ГРАД ДОБИЛА
1979 Осенниј марафон (тужно комедија)
у 1980. за сиромашне Гусар Саи Ворд
1981 Лењин у Паризу
1986 Борис Годунов
( см. Борис Годунов (1986 )) 1990 ПАССПОРТ
1994 Спецклед Хен
1995 главе и репови
2000 СЕРГЕИ Б НДАРЦХУК
2000 Фортуна
( види Срећа (2000).) Енциклопедија филма 2010

. <- 1 ->