Перицолитис

Перицолитис
"Сероцолитис", СССР, 1984, цол. , 83 мин. Филм је оперета. У оперу боуффе Жака Офенбах (Либрето: А. Меилхац, Л. Халеви). Улоге: Галина Белаева (. види Белаева Галина) , Александра Блока (. види БЛОК Александар) Еугене Евстигнеев ( см. ИЕВСТИГНЕИЕВ Евгени) , Спартак Мисхулин ( см. Мисхулин Спартак В.) , Владислав Стрзхелцхик ( см.

"сероцолитис", СССР, 1984, цол. , 83 мин.
Филм је оперета.
У оперу боуффе Жака Офенбах (Либрето: А. Меилхац, Л. Халеви).
Улоге: Галина Белаева (. види Белаева Галина) , Александра Блока (. види БЛОК Александар) Еугене Евстигнеев ( см. ИЕВСТИГНЕИЕВ Евгени) , Спартак Мисхулин ( см. Мисхулин Спартак В.) , Владислав Стрзхелцхик ( см. Стрзхелцхик Владислав Игнатиевицх) , Гали Абаидулов ( см. АБАИДУЛОВ Гхали) , Инна Улианова ( см. Ул'ианова Инна) , Н. Строкина Ницхолас Пакхоменко, П. Бубелников, Игор Соловиов, Лили Иевстигнеиева ( см. Иевстигнеиева Лили Д.) , Сергеи илиппов ( см. Сергеи Филиппов) , Зоиа Виноградова ( см. ВИНОГРАДОВА Зое Акимовна) И. Богданов. Режиссер: Александр Белинскиј
( посмотреть БЕЛИНСКИ Алекандер Аркадиевич) . Вриттен би: Александр Белинског
( види Белинскиј Александр Абрамович.) Семен Алтос ( види Алто Сајмон.) . Оператор: Хенри Марандзхиан
( види Марандзхиан Хенри Сааковицх.) . Дизајнер Игор Вусковицх
( види ВУСКОВИЦХ Игора.) , Римма Нариниан ( види Нариниан Рима.) . Користена музика: Јацкуес Оффенбацх.
Звучни инжињер: Грегори Елберт
( види ЕЛБЕРТ Грегори) . Монтажа: Анастасија Бабушкина
( види Анастасија БАБУСХКИНА) . Енциклопедија кинематографије. 2010.