Хот Спот

Хот Спот
Арисвте, руски премијер-филм / ментор Биоскоп (Москва), 1998, кол. ., 72 минута Акција na тему рата у Чеченији Улоге: ... Александр Панкратов-Цхерни (. види Панкратов-Цхерни Александр) , Владимир Стеклов ( см. стакло Владимира) Игор Ианковски ( см. ИАНКОВСКИ Игор Ростиславовицх) Илона Белаев Вјачеслав Кулаков ( см.

арисвте, руски премијер-филм / ментор Биоскоп (Москва), 1998, кол. ., 72 минута Акција
na тему рата у Чеченији
Улоге: ... Александр Панкратов-Цхерни (. види Панкратов-Цхерни Александр) , Владимир Стеклов ( см. стакло Владимира) Игор Ианковски ( см. ИАНКОВСКИ Игор Ростиславовицх) Илона Белаев Вјачеслав Кулаков ( см. шакама Виацхеслав) , Иурии Схалев, Сергеи Цахоон, Александар Масхевски
Директор :. Иван Соловјов ( види Славуј Ивана.) Вриттен би :. Александар Масхевски оператера :. Сергеј Филиппов ( види <. Филипов Сергеј) Композитор :. Евгениј Крилатов ( види крилати Евгениј Павлович) песама: .. Александр Панкратов-Цхерни ( цм. Панкратов-Цхерни Александр) . Учинак песама: Николај Расторгуев ( види Расторгуев Николај в ..) . Соунд енгинеер: Александар Тсиганков ( види О Александар Тсиганков.) . Инсталација: Елена Галкина, Наталиа Алферова. Продуцед би: Владимир Зхецхков ( види Зхецхков Владимир Анатолиевицх.) , Владимир Григориев. Енциклопедија кинематографије. 2010.