ХАНСТРА Берт

ХАНСТРА Берт
ХАНСТРА (Хаанстра) Берт (. Маи 31, 1916, Холтен - 23. октобар, 1997, Утрецхт), холандски филмски режисер. Документарни: "и мора више нема" (1956), "Вода Глас" (1966), итд 1948 Муидеркринг Херлеефт Де директор 1949 Мирте ЕН ДЕ Демонен / Мирте уредника демони, 1949. Боер Пиетерсен Сцхиет ин де Роос директор 1950 Шпигел ван Холланд Дата / Огледало Холандије филмског редитеља, писца, уредника, на 1951 Недерландсе Беелдхоувкунст тијденс де покојног редитеља Мидделееувен 1951 Панта Рхеи директор 1952

ХАНСТРА (Хаанстра) Берт (. Маи 31, 1916, Холтен - 23. октобар, 1997, Утрецхт), холандски филмски режисер. Документарни: "и мора више нема" (1956), "Вода Глас" (1966), итд 1948 Муидеркринг Херлеефт Де директор
1949 Мирте ЕН ДЕ Демонен / Мирте уредника демони,
1949. Боер Пиетерсен Сцхиет ин де Роос директор
1950 Шпигел ван Холланд Дата / Огледало Холандије филмског редитеља, писца, уредника, на
1951 Недерландсе Беелдхоувкунст тијденс де покојног редитеља Мидделееувен
1951 Панта Рхеи директор
1952 Дијкбоув директор
1954 Онтстаан ру Вергаан директор
1954 Опспоринг комби Аардолие де редитељ
1954 Веркеннингсборинг де редитељ
1955 ен де Зи је нон Више директор
1955 Бог Шива директор
1955 Стријд без Еинде / ривал Мир, direktor, писац, уредник
1957 Рембрант, Сцхилдер van де менс Д Иссер
1958 Фанфаре режисер, писац, уредник
1958 директор Стакло / стакло, продуцент
1958 Током глас геспрокен директор
1960 језик Заак посланик, де / Маннекин Пис Случај, Директор, сценариста, продуцент
1962 Делта фаза усмерена
1962 Зоолошки врт режисер, писац, продуцент, монтажер
1963 Аллеман / Хуман Холандски, директор, сценариста, продуцент, монтажер
1963 Луис Мамфорд на града, део 2: Град - аутомобили или људи? директор, камерман
1964 Директор Натионал Геограпхиц Специалс ТВ серија
1966 матичних комби Хет вода, де / Воице оф тхе Ватер, редитеља, сценариста, продуцент
1967 Назад Мадрид / повратна карта до Мадрида редитељ 1971 Мастер / Саобраћај писац
1972 Биј де Беестен од / Инстинкт за опстанак режисер, писац, продуцент
1975 Доктор Пулдер зааит папаверс / Када је Маки Блум поново редитељ, продуцент
1978 Национални паркови ... Ноодзаак директор
1979 Пак слааг, Еен / г.Слоттер "с Јубилеј редитељ, продуцент
1979 Јулијана у зевентиг бевоген Јарен писац
1983 Холандија директор
1983 Вроегер Кон је Лацхен редитељ, сценариста, продуцент
1988 Деца комби Гана директор
1988 Амстердамнед / Амстердамнед извођач
Енциклопедија филма 2010

. <- 1 ->